Cuma, Ekim 20, 2017
Home > Ahmetliden Haberler > Ahmetli’de yön ve trafik levhaları yerleştirildi

Ahmetli’de yön ve trafik levhaları yerleştirildi

MANİSA  ( İHA )-Manisa Megakent Belediyesi ,Ahmetli kazasında de taraf ve trafik levhalarını yenileme çalışmalarına başladı.Yenilenen levhaların yollarda kocaman kolaylık sağladığını vurgulayan Ahmetlili insanlar ,  Manisa Megakent Belediyesi’ne teşekkür etti.
Manisa Megakent Belediyesi Erişim Dairesi Başkanlığı ekipleri erişim güvenliği tarafından trafik işaret ve işaretçilerini yenilemeye devam etmektedir.Bu kapsamda Ahmetli kazasında de semt yollarındaki taraf ve trafik tabelaları değiştirilmeye başlandı .Kargın,Cambazlı,Dibekdere,  Ataköy ve Akhisar rotanındaki mahallelerdeki yenileme çalışmaları bitti .  Yenilenen levhaların ulaşımda kocaman kolaylık sağladığını vurgulayan Ahmetlili insanlar,Manisa Megakent Belediyesi’ne teşekkür etti .