Cumartesi, Aralık 16, 2017
Home > Ahmetliden Haberler > Ahmetli Yolları Kilit Parke İle Yenileniyor

Ahmetli Yolları Kilit Parke İle Yenileniyor

Ahmetli kazası Hacıköseli ve Bahçecik Semtlerinin yöntemleri Manisa Megakent Belediyesi aracılığıyla kilit parke taşı döşenerek,  yenileniyor. Manisa Megakent Belediyesi,  il çapında yöntemlerin standardını yükseltmek amaçlı çalışmalarını sürdürüyor.  Bu doğrultuda Ahmetli kazasında de Hacıköseli ve Bahçecik Semtlerinin yöntemleri toz – topraktan kurtarılıyor.  Kilit parke taşı döşenerek,  mahalle yöntemleri yenileniyor. Çalışmaların bitirme mertebesine geldiğini anlatan Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu,  Hacıköseli Mahallesine 25 bin metrekare,  Bahçecik Mahallesine ise 17 bin metrekare kilit parke taşı döşeneceğini ifade etti . Yenilenen yöntemlerin erişim kalitesini arttırdığını aktaran Gençoğlu,  çalışmanın mahallelerin sakinlerini de epeyce mutlu ettiğini ifade etti .

Bir önceki yazımız olan Ahmetli'nin Projeleri Konuşuldu başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.