Cuma, Ekim 20, 2017
Home > Ahmetliden Haberler > 2017’de Ahmetli Yatırımları Hız Kazanacak

2017’de Ahmetli Yatırımları Hız Kazanacak

Yalçınkaya,2016 senesinde Ahmetli’ye yapılmış olan hizmetleri değerlendirdiklerini ve 2017 senesinde imalatı tasarılanan projeler ile ilgili görüştüklerini ifade etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Evrensel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya ve MASKİ Evrensel Müdürü Yaşar Coşkun  ,Ahmetli ilçesini ziyaret etti.Büyükşehir idaresi,Ahmetli Koordinasyon İşleri Müdürü Orçun Abalı aracılığıyla karşılandı.Kurul bir an önce,Ahmetli Hizmet Binasında 2016 senesinde ilçede yaşama geçirilen yatırımları değerlendirdi.Sonrasında 2017 senesinde imalatı tasarılanan projeler ile ilgili görüşüldü.

Kapalı Yüzme Havuzu ve Merasim Alanı’na Yoğunlaşıldı

Toplantının sonrasında Büyükşehir Belediyesi’nin Ahmetli’de projelendirmeyi tasarıladığı Kapalı Yüzme Havuzu olabilecek yerler ve ilçe alanında yer alan merasim kapsamında analiz inşa edildi.Manisa Megakent Belediyesi’nin Ahmetli’ye ölçüt katacak projeler kazandırmayı amaçladığını dile getiren Evrensel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya  ,2017 senesinde Ahmetli’deki yatırımların sürat kazanacağını ifade etti.

Bir önceki yazımız olan Yeni yılla birlikte Ahmetli'ye yatırımlar hız kazanacak başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.